Summa sidvisningar

måndag 7 mars 2011

Det stör mig lite....

Nåt som stör mig så in i bomben är alla de här dockusåporna från sveriges tv som på bästa sändnings tid ska ha program som "Familjen annorlunda" och dagen till ära börjar en till serie strax efteråt som följer med i en förlossningssal, d.v.s en massa program om en massa föräldrar som får massor av barn. Så nu sitter jag här vid datorn istället i ren protest. Ämnet barnafödande och många barn är lite känsligt ämne för mig så jag har lite svårt att verkligen uppskatta ämnet om man säger så. Vi hade jobbigt att få till ett barn och ett syskon  verkar inte lyckas så jag tror att jag ska titta vetenskapens värld istället.... vad som helst är bättre än tv4 just nu! 

En annan sak som stört mig lite idag är tidningsprenumerationer. Jag har en tidning som jag så gärna skulle avsluta och man tycker att det skulle vara enkelt i dagens IT samhälle att meila dit att "Tack för denna tid men nu vill jag inte mer".... Men ICKE!  Meil adresser finns med färdigt ifyllda blanketter om du vill påbörja prenumerationer eller värva en ny prenumerant.  Försök hitta info om mail adress om du vill avsluta din prenumeration.... GÅR EJ! Då har man plötsligt endast en vanlig postadress, vanligt skrivet brev gäller då. Har försökt maila på en adress men det kommer tillbaka "kan ej hitta mottagare, returned mail". Får nog ta till penna och papper ser det ut som.

Annars då.... dagen har varit BRA! mycket bättre än jag trodde igår. Tycker såå om mitt arbete som jag sa redan igår.... :)  eller som ni förstår att jag menade igårdagens inlägg. En hel arbetsvecka ligger framför mig. Vardagen har börjat igen.

Nu lite stickande och lite vetenskapens värld... Då grisarna börjar flyga tittar jag på Familjen Annorlunda och förlossningsavdelningen.... och det lär inte hända...ever!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar