Summa sidvisningar

måndag 20 februari 2012

Annons Hör upp alla 80 +

Hör upp pensionärer!

Är du en av dem som fått pensionen... njutit några år men känner Er ännu inte klara med att ha en uppgift i livet. Ett arbete att gå till. Även ett arbete där långsamheten är en tillgång inte en begränsning. Då har vi nått för dig!

Vi nyanställer nu mera pensionärer till vårt företag "Vägpropparna".

Är du över 80 +, långsam och har dålig reaktionsförmåga söker vi just DIG!
Ett plus är om du har permanentat grått hår och egenhändigt stickad basker. Inget måste eftersom vi även tillhandahåller några i färgerna rött och lila om man behöver låna.
Din uppgift är att köra en sträcka, den utvalda för dagen av din förman, köra så långsamt du bara kan, om kö bildas är det ett tecken på gott gjort arbete. Du kör sträckan fram och tillbaka, gärna håller vi oss till de stora vägarna med mycken trafik, ett plus om man hinner två gånger samma dag, men inget måste.
Vår slogan är ju " Kör långsamt--- vi har hela dagen på oss".

Matkuponger tillhandahålls och hämtas härifrån, dessa är till matställen där de mest stressade äter som Mac Donalds etc..., ta lång tid på dig i kassan och ändra dig gärna efter fullgjord beställning.

Till körningen då: Blinka gärna länge före en korsning ... och ändra dig gärna just innan korsningen, det är mänskligt att få tänka om. Att känna igen andras körstil är ett plus och man får veckotillägg om man spanar in nån som har riktigt bråttom, då tillåts även att man utgår från den på förhand utvalda vägen om man på detta sätt kan skapa lite långsammare körning till den stressade.Följ alltså gärna den stressade långt och blinka då han blinkar.
Vi håller oss gärna till krokiga och backiga vägar, där de självklart inte hinner köra om. Man borde veta om på förhand att man kan bli utskickad mitt i fredagsrusningen eller måndag förmiddagar då det är mycken trafik och stressade människor i farten. Kör gärna upp traktorer och håll långt avstånd till den.. inget försök till omkörning förväntas av dig..Ju längre kö du skapar får du provision per bil. Ingalunda behöver du använda din egen bil.. å nej vi har den lilla varianten av en massa bilar som även luktar långsam, så som Fiat, små gamla golfar osv. vi brukar välja ut den som passar med just din basker. Rätt utrustning finns färdigt i bilarna, såsom sticksöm och kartor, och en kasett med Vikingarna Kramgoa låtar.

Vi är ett växande företag och behöver just dig som älskar att köra LÅNGSAMT och som vill ha en uppgft i livet. Kom gärna med på de förberedande kurserna vi har varje månad, där vi lär oss hur man sätter en kloss under gaspedalen och hur man sitter rätt bakom ratten, med glasögonen tätt tätt just ovanför ratten, detta underbara körsätt som även förminskar rörligheten i armarna och tar ner reaktionsförmågan markant. Slutligen lär vi oss nödsituationer som hur man i pressade situationern även visar fingret åt medtrafikant, bör understrykas.. endast i nödfall vid hot om ramning i diket!.
Välkommna att komma in och bekanta er eller ring gärna vår utbildare Stoppå en eftertracktad utbildare från Sverige Han heter: "Stoppå Vägen" öch är på plats måndag till fredag 8-16
Hör gärna av er. Vi väntar på just DITT svar!

MVH
Personalen på Vägproppen


Var till Kockola idag och råkade ut för fyra stycken... jojo.. växande företag.. kan tänka mig det.. Vart är världen på väg... ;)

2 kommentarer:

  1. Ha ha :D *skrattar så tårarna rinner...* / AW

    SvaraRadera
  2. Haha... fenomenelt bra.

    SvaraRadera