Summa sidvisningar

söndag 18 mars 2012

Gyn-dilemma.....

Den efterlängtade lediga helgen kom och gick men blev just så skön som jag väntade... har laddat ny kraft och tålamod. Har haft en lugn helg också vad gäller trotset.... och ett lugn har legat över Johnsons hus hela helgen. Det var skönt!
Lördagen städade jag hela huset och torkade golven... behövdes verkligen... minns inte när jag gjorde det så där grundligt sist...Kvällen spenderades vid mina föräldrars villa. Vi var bjudna på bastu och god mat.. Och nu ska jag be att få berätta att den bastun skiljer agnarna från vetet eller.. skiljer de modiga från de "fisiga". Den är HET så det förslår, jag måste ju vara ut med Johan ibland för att han skulle få lite frisk luft... hmhm.. inte för att jag behövde det... nejnej... men av omtanke var jag ut med honom. ... :) eller hur det då var...??
Pappa hade rökt jätte god fisk och vi hade en trevlig kväll.

Idag har Emma haft kompis så de har lekt hela dagen... och hade man deras energi och engagemang hade man fått världen färdig. Ena stunden är de i lekstugan och kokar "rapa-soppa", den andra stunden är de upp på vedhopen och leker att det är ett skepp, sen vips så är de iklädda ballerina kjolar och är uppfluga på terass staketetoch dansar till musik. Man blir ju trött bara man tittar på deras fart. Jag har således fått en söndag alldeles fri från lek.. åhh Prisa Gud.
Helgen börjar lida mot sitt slut och imorgon bär det av till Vasa för en kursdag. Ska bli intressasnt faktist.

Annars besökte jag årsbesiktingnen hos gynekologen förra veckan... och nu kommer mitt stora dilemma. Hur sjutton gör man med strumporna. Denna fråga tror jag har förbryllat kvinnor i alla decennier inför jyst detta besök.... då står man där utan byxor och skor... men tröja på.. och i den stunden tänker jag alltid: Hur göra med strumporna? Ska man ha dem PÅ eller TA DEM AV? I det läge kan man ju inte göra som man ser alla andra gör eftersom man är inne hos doktorn ensam. Då tänkte jag som så... det är ju inte fötterna för Herrans namn han ska undersöka... men ser det dumt ut att komma ut och ha tröja ...och strumpor men ,....alltså ... inget däremellan .. förstår ni?.. Jag har liksom inte kommit på rätta svaret ännu, så om någon vet så kan de ju informera mig... Jag brukar göra lite olika.. men jag försökte kombinera rätt strumpr som matchade med tröjan denne gång så därför behöll jag dem på ... men är det kanske meningen att foten liksom hålls bättre om man inte har dem på... dilemma...dilemma. vet nån?

2 kommentarer:

  1. Jag röstar på att ha sockorna på, har egentligen aldrig ens tänkt tanken att ta bort de...Mest för att jag tycker det är äckligt att gå barfota på offentliga ställen, å lägg dem i samma ställning som många andras fötter varit..Men då har jag lite fobi för fötter och tånaglar ;) / Sara

    SvaraRadera
  2. Jag tycker som Sara, att ha på :) //AnnaMaria

    SvaraRadera