Summa sidvisningar

söndag 28 april 2013

Hör upp alla 80+ Vi nyanställer!


 Hör upp alla 80+

Nu nyanställer vi på vårt växande populära företag "Vägpropparna".

Vi har efter vår annons i tidningen publicerad den 20.2 2012 Annons 80+ fått så stor efterfrågan och vår popularirtet är enorm, speciellt bland er som inte är så förnöjd med den vilsamma livsstil som hemma-sittande-pensionär.

Så nu har vi besultat att nyställa till vår nybildade underavdelning
 " KÖ PROPPARNA" .

Detta för att även erbjuda alternativ till de pesionärer som av ett eller annat skäl saknar körkort, eftersom flertalet av de som tagit kontakt med oss också gärna hade medverkat i vårt viktiga arbete men inte kunnat av en eller annan orsak. Vi har även haft blinda som sökt sig till "vägpropparna" men som av förståeliga skäl inte kunnat anställas till den avdelningen.

Så nu har vi det rätta för just dig.... Du som av någon anledning saknar körkort kan söka anställning i Köpropparna... Vi behöver långsamma, invecklade personer som på sätt eller annat stoppar upp en kö, ju längre kö desto bättre.

Er uppgift är rätt fritt, så inga fasta arbetstider utan ni får lön baserat på hur många köer ni stoppat upp under dagen.  Detta dokumenteras av att ni tar kort på butiken/matställets  kassabiträde, gör proceduren omständigt och be denne gärna visa hur ni ska ta kortet. Lön efter uppvisat kort. Detta ger ett välkommet tillskott till den knappa pension som många har.

Sök er gärna till matserveringar lunchtid. Gärna där många arbetare äter lunch och  de har begränsat med tid.  Bete dig som om du var den enda på den restaurangen som ska ta mat, fundera långsamt och tydligt vilket av alternativen du ska ha innan du kommer fram, ändra dig gärna sen du väl kommer fram. Träng dig gärna bakåt i kön igen då du medvetet glömt tandpinnen..
Betala långsamt, upprepa gärna kassatantens uttalade summa i frågande ton som om du inte riktgit förstod summan alls.
Betala gärna med jämna pengar ... i mynt helst. Då det tar längre att räkna.
Ändra dig gärna strax innan du betalar,  till en vara långt inne i butiken och erbjud dig gärna själv gå och byta, men upprepa vikten av att få behålla din plats i kön eftersom "du inte har hela dagen på dig".
Andra viktiga ställen man borde täcka upp är fredagsköerna då stressade mammor ska helg-handla innan helgen... ett underbart sätt att få dem att varva ner. Man bidrar då detta sätt till en mera stressfri tillvaro så er betydelse är enorm.

Innan påbörjad anställning får ni hämta ut utrustning som hjälper er i ert viktiga arbete, det tillhandahålls på detta kontor, man får hämta ut en väska på hjul som man drar efter sig, rödrutig sådan, basker om man ej äger en sen tidigare, till vår viktigaste utrustning hör en stor börs som är så stor och har så många fack att det är omöjligt att hitta pengar fort i, leta gärna länge.

Vi är övertygade om att det finns många av er som skulle passa precis för ett sådant jobb, vi har alla kommit i kontakt med Er i någon kö sen tidigare och nu erbjuds ni verkligen lön för er långsamhet. Så passa på och sök till denna nya underavdelning.

Skicka er ansökan snarast till vårt kontor, ansökningar tas om hand redan nu på måndag.  Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar