Summa sidvisningar

måndag 2 september 2013

Villaavslutning... Tack och på Återseende!






Så var det då officiellt slut med villalivet.... suck.... men oåterkalleligt har vi sommaren bakom oss. Jag jobbade lördag morgon men åkte direkt ut efteråt till vår älskade sommarö.... Johan hämtade från andra sjön mig och mina föräldrar som även de kom för att fira avslutningen med oss. Det var roligt att de kom med.

 Vi firade med bastu, några faklor.... inga raketer pga. förbudet... till vår hunds stora glädje och vår dotters besvikelse. Vi åt svärmors marinerade kött, gravad lax, rökt sik, potatis och jätte god sallad.  Vi pratade, skrattade och åt.









Vi hade en rolig avslutning på en underbar sommar..... Och vädret var ju alldeles perfekt... vindstilla framför allt.  Men hösten börjar komma... vädret kallare och när det blir mörkt på villan så blir det MÖRKT... även för en Jeppobo... När man släkte ut ljusen så kvittade det om man hade fast ögonlocken eller inte... just the same.... Så egentligen är det helt ok att börja vara hemma igen.... på nåt sätt också skönt att få bo på ETT ställe och inte packa hela tiden...  Så på söndag packade vi ihop och lämnade huset.... med ännu en sista blick in för att tacka huset för en underbar sommar och på återseende nästa vår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar